AKTUELLT


Aktuellt

LEDIGA STALLPLATSER - JUST NU!


Välkommen med din häst eller ponny till Finnkärrsgårdens stall i Roslagen!.
Vi ligger i Boda nära 276:an med goda kommunikationer, ca 15 minuter från Åkersberga centrum. Fantastiska ridvägar!
Vi har nu två stallplatser lediga för dig som gillar att ha bra service och tillsyn till din häst. Ljust och luftigt stall med fina uteboxar med gummimatta,uppvärmd sadelkammare och fikaplats.Fina hagar med mycket utevistelse och hästarna går i blandflock.Vi föredrar att du har ett sto men om din valack kan gå lugnt med ston går det fint.Vi har en äldre valack i flocken idag,resten ston.
Finnkärrsgården är ett litet familjeägt privatstall och vi bor på gården. Vi har två egna hästar som vi tävlar i dressyr och hoppning. Det finns en upplyst 20x40m ridbana med bra underlag och hindermaterial. I hagarna har vi Thermobars och foderhäck med storbal och slowfeedingnät så hästarna har fri tillgång . Spolspilta med varmvatten. Skrittavstånd till ridhus med bra tränare!
Referenser kan ges vid behov, och vi tar även referenser på blivande inackorderingar.
Boxhyra inkl foder och service 4150kr./månad
Foder och service som ingår; Fint hö 10kg/dygn packat i påsar,ute har hästen tillgång till hö i stor bal med slowfeedingnät.in och utsläpp med täckesbyten, fodringar och daglig tillsyn. Varje hästägare har ett utsläpp och ett insläpp varje månad på dag som passar hästägarens livspussel.Parkering för egen hästtransport ingår.
Mockning och annan service kan köpas till vid behov.
Kontakta: Roger 073 5301130 eller Cattis 076 3573302 för mer information.
.